{description}

Ons wagenpark

Materieel

Bij H. Maaijen Transport B.V. zijn we er trots op ons wagenpark voortdurend te verbeteren en uit te breiden om aan de diverse transportbehoeften van onze klanten te voldoen. Met ons oog voor kwaliteit en betrouwbaarheid hebben we inmiddels zeven voertuigen op de weg, die een cruciale rol spelen in het leveren van logistieke diensten in Nederland met mogelijkheden voor Europa.

Elke vrachtwagen is zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan specifieke transportbehoeften en om een efficiënte en goede dienstverlening te garanderen. Hier is een overzicht van onze voertuigen:

 1. Bakwagens met Laadklep: 
  Onze bakwagens bestaan uit 1 bakwagen van 5,5 laadmeter, 1 bakwagen van 7,2 meter lengte en 1 bakwagen van 7,65 cm. Deze zijn uitgerust met laadkleppen, waardoor het laden en lossen van goederen snel en gemakkelijk verloopt. Dit maakt ze ideaal voor leveringen met specifieke eisen voor toegang en handling.
   
 2. Aanhangers/trailers met Schuifzeilenopbouw: 
  Onze aanhanger heeft een lengte van 7,2 meter en deze heeft een schuifzeilenopbouw samen de bakwagen heeft deze combinatie een laadcapaciteit van 14,85 laadmeter. De trailers zijn met schuifzeilen voorzien en enkele met schuifkap met de mogelijkheid om van boven ook te kunnen laden, hierdoor hebben we een breed scala aan mogelijkheden om goederen te vervoeren, van reguliere ladingen tot grotere vrachten.
   
 3. Trekkers: 
  Onze trekkers zijn voorzien van krachtige en schone motoren, deze zijn voor het trekken van opleggers. Ze zijn veelzijdig inzetbaar en essentieel voor het vervoeren van goederen op korte en langere afstanden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Interessant?