{description}

Transport

In Nederland

Elke vrachtwagen is zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan specifieke transportbehoeften en om een efficiënte en goede dienstverlening te garanderen. Het omvat combinaties bestaande uit bakwagens van verschillende afmetingen met laadkleppen. Een bakwagen gecombineerd met eventueel een aanhanger en schuifzeilen opbouw, samen met de bakwagen heeft deze combinatie een laadcapaciteit van 14,85 laadmeter. Daarnaast beschikken we over trekkers met opleggers, met een laadcapaciteit van 13,6 laadmeter.

Om ervoor te zorgen dat de lading veilig en stevig wordt vastgezet, maken we gebruik van verschillende methoden, zoals stangen, planken, balken en spanbanden. Onze vrachtwagens zijn bovendien uitgerust met autotelefoons en navigatiesystemen, waardoor we efficiënt kunnen communiceren.

Belangrijk is het onderhoud van ons wagenpark, dat wordt uitgevoerd door erkende vrachtwagendealers. Hiermee minimaliseren we ongeplande stilstand, zowel voor ons trekkend als getrokken materieel. Bovendien hechten we veel waarde aan de uitstraling en netheid van ons materieel, wat resulteert in schoon en verzorgd transportmaterieel op de weg.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Interessant?